Om Oss.

Vilka är vi?

Det hela började med att jag, Richard, hade arbetat med försäljning och marknadsföring inom IT- och hårdvarubranschen i över 20 år när jag en dag insåg att det finns alltför många företag som arbetar hårt och lever upp till sitt varumärke men att det sällan eller aldrig återspeglas på webben.
Eftersom jag alltid hade ett stort intresse för webbutveckling blev det naturligt för mig att byta karriär och ta med min erfarenhet till den nya utmaningen.
Med digitalisering är det ett helt nytt krav för människor och företag att ändra sitt sätt att arbeta
Det är precis där vi kommer in i bilden. Vi ser också hur webbutvecklingen blir enklare att arbeta med, men det är långt ifrån lätt att starta en sida och sedan få trafik till den, det kräver mycket kunskap, tekniker och i vissa fall kapital. Dessutom är det också ofta dyrare än vad man hade föreställt oss på grund lite kunskaper. Vi känner starkt att vi kan bidra, det bör inte kosta mer än nödvändigt att starta ett webbprojekt och det ska gå snabbare och vara mer smärtfritt.

Vi stannar aldrig upp

Vi ger oss ej förrän vi når våra och våra kunders mål

Vi älskar att utforska

Vårt kreativa sinne, service mind, envishet och vår lust efter att lära oss nytt gör att vi kommer vidare

Vi tar det steg för steg

För att vara säkra på att vi kommer dit vi vill har vi inte bara ett slutmål, det delas upp i mindre delmål som sedan byggs ihop till en färdig produkt. Vi måste i denna konkurrens utsatta miljö ha en hållbar strategi

Vi tror på enkelhet

Det finns en uppsjö av alternativ därute idag, därför arbetar vi hårt för att lära oss nytt och tar vara på våra erfarenheter. Men vi krånglar inte till det.

Din dröm. Vårt mål.

Vi tror på målmedvetenhet och engagemang

Man ska aldrig ge upp sina drömmar

Vill ni öka Er lönsamhet?

Låt oss göra det tillsammans