Våra tjänster

Just Say the Word, We Can Do it all!

Det är bara att skapa en webbplats snabbt sen är allt klart!?

Tyvärr inte...

Det finns otroligt viktiga delar som behöver lösas först

vi vet vad och hur

Social Media​​

Det är ett måste att finnas här.
Vi vet hur man gör detta på bästa sätt

SEO

Sökmotoroptimering.
Hur ska personer finna er?
Vilka behöver ni nå?

PPC

Sökmotorreklam som betalas per klick är en av de mest populära formerna för PPC (Pay per click)

Strategi

Med vår erfarenhet så har vi lärt oss oerhört mycket, det är också med den historiken vi vet hur man bör planera på bästa sätt.

Webb Design

Nu börjar besöken komma, men hur gör man för att få dom att stanna? Dest är inte oviktigt med en snygg sida, vi vet att det inte bara är färger och pixlar som är relevant.

Innehåll

Vi tar reda på så mycket vi kan om er och era besökare för att få bästa möjliga resultat, vi hjälper gärna till med detta också.

Steg för steg

Vi tar oss igenom stegen tillsammans

1

Start!
Vilka är vi, vad vill vi åstadkomma?

Vi börjar med att identifiera dina behov och ditt företag och mål. Efter det kan vi rikta in oss på de grupper du behöver för att nå och skapa en solid strategisk plan.

Brainstorm with us
Se alla tjänster

2

Design

Vi tar analysen från steg 1 med oss till steg 2 och visar dig ett visuellt förslag, detta är bara en grundläggande grundläggande design att börja från och sedan lägger vi till färger, information, bilder och mycket mer i nästa steg.

3

Magic Happens!!

Nu börjar byggprocessen! För oss är det mycket viktigt att involvera er hela vägen och för att göra det så enkelt som möjligt producerar vi webbplatsen på våra egna servrar och vi ger dig en säker inloggning där du kan följa processen. Genom att göra det ser vi till att din nuvarande webbplats, om du har en, inte kommer att vara nere. Ibland är det omöjligt, men naturligtvis har vi på Navigoo en bra lösning för det.

We help you get visible and we love it!
Tjänster

4

Premiär!

Vi går tillsammans igenom alla steg som vidtagits, vi går igenom den ursprungliga planen vi skapade och presenterar resultatet, full transparens. Och nu ska vi fira!!!

Rise to the top

Öka försäljningen

Det finns så många faktorer som måste vara rätt, inte bara en bra webbplats och full synlighet.

count on us

ROI Experterna

Vi är experter på vad som är viktigt och vad som inte är lika viktigt. Vi kan också bevisa hur mycket en sidas besökarstatistik ökar och hur mycket försäljningen kan öka med rätt förhållanden. Villkor vi skapar.

try, try again

Erfarenhet och Envishet

Som med mycket annat ger vi aldrig upp, om ett koncept inte går som förväntar oss så förändrar vi det tills det gör det. Vi strävar alltid efter de mål som är uppsatta.

Services
We help you get visible and we love it!

We Have Great Answers

vanliga frågor

Den bästa produkten/satsningen är på det som passar er bäst, ett kort svar men hör gärna av dig så berättar vi mer

Även här beror det helt på vilka man vill nå osv, kontakta oss gärna så kan vi ge tips.

Oerhört mycket skulle vi vilja svara. Idag krävs det väldigt mycket för att kunna synas i det enorma nätverket. Vi jobbar otroligt mycket med detta tillsammans med våra kunder för det tar både tid och krävs planering.

Som med mycket annat så krävs det dedikerat strategi, arbete och i vissa fall även kapital men vi vet hur man använder tiden bäst och vilken strategi man bör ha. De flesta brukar utan tvekan räkna hem sin investering.

Absolut inte, det är också en viktig del som man inte ska underskatta. Vi jobbar med externa parter för att ta fram olika lösningar till bra priser. Kontakta oss så diskuterar vi det!  

Det är lätt att skapa en webbplats idag, det finns fantastiska verktyg och mallar, men du kommer snart att märka hur svårt det är att få besökare till webbplatsen. Du kommer också att märka hur mycket pengar du plötsligt har spenderat. ”Gratis” -konceptet är vanligt att det inte är så ”gratis” i slutändan. Om du också räknar med den tid du använt för att ta fram innehållet brukar det i slutändan bli både dyrt och tidskrävande. Vi är väldigt konkurrenskraftiga kring priser så ta gärna kontakt med oss först, det är gratis att fråga!

Ja och om vi mot förmodan inte kan lösa det så ser vi till att hjälpa er att nå det, vi har stort kontaktnät!

Det beror på vad som behövs för att uppnå önskat resultat. Men vad vi kan säga är att Navigoo WebDesigns är mycket konkurrenskraftiga i branschen. Jämför oss gärna!!

Kontakta oss så diskuterar vi det tillsammans!

Sharing is caring.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på pinterest
Dela på email

Vi strävar efter största möjliga kundnöjdhet!

So, let's be happy together

Examples